Muziekzolder Maasdijk Live [okt/nov. 2021]

[Barefoot Six speelde 4 nov. 2021 live in de Muziekzolder]

Rock and roll can never die!
Sinds de pandemie waren er slechts vier live optredens in de Muziekzolder Maasdijk. Twee duo’s en twee bands uit de regio. Dat waren mooie avonden maar we hadden er graag een fors aantal meer georganiseerd. Helaas. Maar, wij geven de moed niet op. Er was weer wat mogelijk en we blijven geloven in meer. Ook zonder live muziek dansen we hoopvol door het leven. Geniet van wat je heb, wat er is en wat nog komt. “Hey, hey, my, my… Rock and roll can never die!” Graag tot ziens in de Muziekzolder ergens in 2022.

[Muziekzolder en Blues aan Zee live… van korte duur in 2021]
[Giel, George, Herman – het zwijgen opgelegd]

Dit bericht is geplaatst in muziek met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.